Prismatch med Stenhugger Bejerholms Granit og Haveservice. Dog ikke Nethandel priser

Hos Stenhugger Bejerholms Granit og Haveservice giver vi dig de bedste priser på dine Gravsten løsning. Stenhugger Bejerholms Granit og Haveservice giver prismatch minus yderligere 5% rabat på alle Gravsten Løsninger.

Det betyder

- skulle du mod min forventning finder en tilsvarende Gravsten, Urnesten, Plænesten, Liggesten, Monument eller Tilføjelse på eksisterende sten billigere end vores fremsendte tilbud hos en anden branche leverandør, så fremviser du blot tilbuddet til os. Vi matcher prisen og giver endda yderligere 5% rabat ift. det fremviste tilbud. Så bliver det ikke billigere!

Betingelser for Prismatch med Rabat

Stenhugger Bejerholms Granit og Haveservice sikrer, at du får den absolut bedste pris på markedet dog ikke Nethandel priser – det kalder vi prismatch med rabat!

Gælder alle Gravsten Løsninger - uanset ordrestørrelse

Prismatch gælder på Gravsten samt arbejdet af inskription og evt. dekoration, som skal naturligvis være af samme granittype, størrelse, og skrifttype oprindelse samt kvalitet! Prismatch med Rabat gælder, når du sammenligner priser med alle andre Stenhugger leverandører.

HUSK på at det altså ikke gælder match på Nethandel priser.

Dine rettigheder efter lovgivningen berøres naturligvis ikke af vores prismatch - f.eks. i forhold til reklamationer - så du kan trygt bestille alle dine nye Gravsten Løsninger med prismatch hos Stenhugger Bejerholms Granit og Haveservice.

Sådan gør du

Du har set en billigere gravstens løsning hos en af Stenhugger Bejerholms Granit og Haveservice konkurrenter

Du fremviser blot det tilbud til os, som du har set hos en af vores konkurrenter, og så matcher vi naturligvis prisen på den præcis samme vare og giver dig yderligere 5% rabat. Du kan fremsende dokumentation pr. mail.

Hos Stenhugger Bejerholms Granit og Haveservice er du altid sikret den bedst mulige pris!

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til Prismatch med Rabat eller ønsker du et tilbud på en af vores Gravsten Løsninger, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig - ingen forpligtelser.

Ring til os på +45 29 42 55 22 eller kontakt os via mail: bejerholm.dk@gmail.com, og få et tilbud.

Stenhugger Bejerholms Granit og Haveservice leverer vi Gravsten Løsninger, og med mere end 25 års erfaring og vi står for den bedste kvalitet service, inden for denne branche.

Vi leverer også specialopgaver efter kundens egne ideer og ønsker, der udføres på eget værksted.

Vi har også stor erfaring i opfriskning af eksisterende Gravsten/ Mindesten, hvor vi står indenfor den bedste kvalitetsløsning.